Navigácia

  • 19. 5. 2020

    Aktualizovali sme modul PRERUŠENIE VYUČOVANIA

  • 5. 5. 2020

    Aktualizovali sme modul Rozvrhy pre ZOOM

  • 14. 4. 2020

    Aktualizovali sme modul Rozvrhy pre ZOOM

  • 31. 3. 2020

    Aktualizovali sme modul Zápis 2020

  • 24. 3. 2020

    Aktualizovali sme modul PRERUŠENIE VYUČOVANIA

  • 16. 3. 2020

    Aktualizovali sme modul PRERUŠENIE VYUČOVANIA

  • 1. 3. 2020

    Aktualizovali sme modul Zápis 2020

  • Vybíjaná - 1. miesto v regióne
    9. 2. 2020 Naše dievčatá pod vedením p. uč. Pavolovej zdolali aj víťazky okresov Partizánske a Bánovce nad Bebravou a po výsledkoch 18:11 a 18:10 celkom hladko postúpili na majstrovstvá kraja do Považskej Bystrice medzi tri najlepšie školy v Trenčianskom kraji. Ďalší pekný výsledok, ale aj výborná hra a zanietenie našich dievčat, skvele motivovaných a koučovaných pani učiteľkou Pavolovou, nám robia radosť. GRATULUJEME a držíme palce do ďalších bojov.
    Viac fotografií nájdete na tomto miesto.
  • Beseda s preventistom MsP Prievidza
    9. 2. 2020 Dňa 06.02. zavítal medzi našich ôsmakov hovorca a preventista MsP v Prievidzi p. Zajac. So žiakmi teoreticky aj prakticky prešiel problematiku bezpečného správania sa na verejnosti, poukázal na riziká a ako sa im vyhýbať. V neposlednom rade predviedol aj možnosti a spôsoby eliminácie nebezpečných situácií a páchateľov trestnej činnosti. ĎAKUJEME. Akciu pripravila p. uč. Kopnická, koordinátorka prevencie v našej škole.
    Viac foto je tu...
  • Prírodovedná súťaž CVC v Prievidzi
    9. 2. 2020 V tomto šk. roku pripravilo prievidzské CVC prírodovednú súťaž pre žiakov 4. ročníka. Aktívne sa do nej zapojili aj naši žiaci, ktorých pripravovala p. zást. Imreová v spolupráci s p. uč. Vrteľom. Reprezentovali nás Patrik Poliaček, Marína Horáčeková, Andrej Cebák a Hana Fajerová. V konkurencii vyše dvadsiatich tímov sa naši žiaci vôbec nestratili a skončili celkovo na 4. mieste - GRATULUJEME!
  • Basketbal dievčatá - 2. miesto v okrese
    9. 2. 2020 Dňa 05.02.2020 bojovali naše dievčatá na majstrovstvách okresu v basketbale v Prievidzi. Domáce žiačky zo ZŠ Rastislavova PD síce ešte zdolal; na basketbalovo vyspelé dievčatá z Handlovej však už nestačili. Aj tak dosiahli veľmi pekné umiestnenie, keď skončili na 2. mieste v okrese Prievidza. Dievčatá viedla a pripravovala p. uč. Fajerová. GRATULUJEME a ďakujeme za peknú reprezentáciu školy.
    Viac foto nájdete tu...
  • Všetkovedko - vyhodnotenie
    9. 2. 2020 Dňa 29.01.2020 sme vyhodnotili celoslovenskú vedomostnú súťaž na I. stupni, do ktorej sa naši žiaci už tradične zapájajú. Súťaž u nás organizuje p. uč. Bieliková a vyhodntenie zabezpečili p. uč. Mederová (vedúca MZ) a p. uč. Kluvancová. Všetci zúčastnení si zaslúžia pochvalu nielen za snahu, ale viacerí aj za dosiahnuté výsledky.
    Najlepšie z celej školy sa darilo Mii Štrbákovej, ale výborné výsledky dosiahli aj Nela Belancová, Kristián Mercek, Soňa Rypáková a Adrián Cebák.
    GRATULUJEME a pani učiteľkám ďakujeme za organizáciu.
    Viac fotografií nájdete tu...
  • 9. 2. 2020

    Prinášame oficiálne výsledky celoslovenského Testovania 5, kde aj tento rok boli naši žiaci - piataci opäť mimoriadne úspešní. Dokázali ho totiž znovu napísať výrazne nad slovenský priemer ako z matematiky tak aj zo SJL, čo nás samozrejme teší a zároveň povzbudzuje k ďalšej práci.

    Úspešnosť našej školy bola z matematiky 12,5% nad priemer SR a zo SJL 10,2% nad priemer SR. Podrobnejšie údaje nájdete v tabuľke nižšie.

    Pochvalu za snahu si zaslúžia všetci žiaci, avšak najviac títo: Simona ŠKRABANOVÁ - oba predmety napísala na 100%, čo je naozaj mimoriadne. Aspoň z jedného predmetu 100% získali aj: Matúš MOKRÝ a Petra ŠTEFÁKOVÁ. 90% a viac z oboch predmetov získali: Juliana REPKOVÁ, Jakub VANČO a Michaela FÁBRYOVÁ a aspoň 90% z jedného predmetu mali aj Alex SIEMER, Nella ŠKADROVÁ, Viktor ŠTEFUNKO, Michal BABAŠTA, Barbora MAZÁNIKOVÁ, Sofia VÁŽNA a Karolína VRECKOVÁ.

    Poďakovanie za zodpovednú prípravu žiakov patrí pedagógom, ktorí ich viedli v 4. ročníku. Boli to p. uč. Pavolová, p. uč. Furková (vtedy ešte Púčiková) a zo ZŠ Liešťany p. uč. Repková. Na ich prácu nadviazali, a so žiakmi opakovali a pripravovali ich na testovanie, pedagógovia v 5. roč., menovite p. uč. Králová, p. uč. Kluvanec, p. uč. Jančova a p. uč. Fajerová.

    Na záver len konštatovanie pre žiakov aj pedagógov. Vaša práca a vaše výsledky nám robia radosť!

  • Majsterky okresu vo vybíjanej
    9. 2. 2020 Tieto milé a šikovné dievčatá nám 21.01.2020 doniesli pohár za zisk titulu Majsterky okresu vo vybíjanej. Postupne zdolali svoje rovesníčky zo ZŠ Rastislovava PD 20:7, ZŠ Chrenovec-Brusno 17:9 a ZŠ Bojnice 20:10. Dievčatá viedla p. uč. Pavolová. GRATULUJEME a držíme palce v regionálnom finále, kde sa stretnú s víťazmi okresov Partizánske a B.n.Bebravou.
  • Aktivity vo vynovenej knižnici
    9. 2. 2020 Priestory vynovenej knižnice využívajú viacerí vyučujúci aj na niektoré hodiny literatúry a čítania. Na fotografiách vidno, že pre žiakov z 3.B pod vedením p. uč. Besedovej činnosť s knihou rozhodne nie je cudzia. Práve naopak, hodina čítania v knižnici bola pre nich hodinou zábavnou... Nech im to vydrží.
    Viac foto je tu.
  • 30. 1. 2020

    Aktualizovali sme modul 2% Dane

  • Vybíjaná - 1. miesto v obvode
    17. 1. 2020 Dňa 17.01.2020 sa u nás uskutočnilo finále obvodného kola vo vybíjanej. Naše dievčatá si v tréningovom tempe poradili s rovesníčkami zo ZŠ Oslany po výsledku 18:3 a zabezpečili si tak postup na majstrovstvá okresu na budúci týždeň do Prievidze. Držíme palce. Dievčatá tradične viedla p. č. Pavolová. GRATULUJEME!
    Viac foto je tu...
  • Vianočná akadémia "...trochu smutný príbeh so zápalkami"
    29. 12. 2019 V tomto predvianočnom čase sa naši žiaci opäť predviedli svojim rodičom, starým rodičom a širokej verejnosti nádherným vianočným pásmom, ktorý v sebe skĺbil prvky divadla, spevu a tanca, pod názvom ...trochu smutný príbeh so zápalkami. Tak ako sme na plagátoch avizovali, pohladili dušu všetkých prítomných divákov, ktorí ich odmenili dlhotrvajúcim potleskom. A treba povedať so všetkou skromnosťou, ale aj rešpektom k účinkujúcim a organizátorom, že zaslúžene. Pre tých, čo sa programu zúčastniť nemohli, prinášame aspoň niekoľko fotografií a neskôr aj videí. Za úspech celej akcie vďačíme okrem šikovných a talentovaných žiakov už tradičnej zostave našich pedagógov, menovite pani učiteľkám Plevovej a Šemrincovej, ktoré vytvorili scenár a nacvičili divadelnú časť, pani učiteľke Mederovej a Kluvancovej, ktorá pripravovali najmenšie žiačky - tanečníčky, pani zástupkyni Pršovej a p. uč. Vrteľovi ktorí nacvičili zbor, pán učiteľ vypomáhal aj pri ozvučení. Toto tento rok zabezpečoval p. Kupček. Pani učiteľka Mazániková, pani zást. Imreová, p. uč. Furková, p. uč. Kupčeková a pani asistentka Javorčeková zas uvarili výborný punč a čaj, ktorý zahrial tentokrát nie dušu, ale telo. Spoločne so žiakmi pripravili aj výborné medovníčky a iné cukrovinky (niektoré ingrediencie vďačne dodala pani Obertová). Hoci každý z účinkujúcich dal do vystúpenia a príprav všetky svoje schopnosti, vyzdvihnúť musíme najmä niektoré dievčatá, ktoré samé vytvárali choreografie a samé organizovali a cvičili mladšie kamarátky.Vďaka patrí aj všetkým Vám, ktorí ste naše vystúpenie poctili svojou návštevou a sme radi, že Vás bolo tak veľa. Verím, že ste sa výborne bavili a krásne sa vianočne naladili. Ak áno, hodiny príprav našich žiakov a vyučujúcich splnili svoj cieľ. Tento rok sa programu zúčastnilo opäť viac ako 100 účinkujúcich. Za fotografie ďakujeme našim bývalým skvelým žiačkam, dnes už maturantkám - Bianke Pavolovej a Nikolke Môcikovej. A na záver veľké poďakovanie aj ďalšej našej výnimočnej bývalej žiačke - Aničke Bartovej, dnes už Vidovej, ktorá program uzavrela precíteným nádherným šansónom.
    Viac fotografií nájdete tu.
  • Vianočné večierky
    29. 12. 2019

    V priebehu predchádzajúcich dní sa vo všetkých triedach konali vianočné večierky. Na fotografiách sú naši žiačikovia z 2.B pod vedením p. uč. Kluvancovej. Obdobnú výbornú náladu a rôzne formy zábavy pripravili triedni vyučujúci aj vo zvyšných triedach. Prváčikovia mali vianočné besiedky nielen so svojimi tr. pani učiteľkami, ale aktívne sa zapojili aj rodičia... Ďakujeme všetkým za skvelé spríjemňovanie predvianočného obdobia...
    Viac foto je tu...

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola, Školská 492/15, Nitrianske Rudno
    Školská 492/15, 97226 Nitrianske Rudno
  • riaditeľ: 0911388445
    zástupcovňa: 0465455411
    ekon. úsek: 0911388448
    výchovná poradkyňa: 0948125736
    školský špec. pedagóg: 0948125736
    jedáleň: 0910565656

Fotogaléria